info@partyservicenoord.nl / Tel: 0591-547729

Barbecue

Het lekkerste varkensvlees en rundvlees voor fijnproevers

Een feest is niet compleet zonder culinaire hoogstandjes. Wilt u uw feest voorzien van een heerlijke barbecue? In dat geval bent u bij Partyservice Noord Nederland op het juiste adres. 

  • Het lekkerste varkensvlees en rundvlees
  • Eerlijk en duurzaam
  • Verser dan vers
  • Complete verzorging mogelijk!

vanaf € 14,50 p.p.

€ 10,95 p.p.

€ 15,50 p.p.

€ 18,50 p.p.

€ 18,50 p.p.

€ 29,50 p.p.

Droog en daarom sappig vlees!

Van droog in de pan, tot sappig op het bord. Ons vlees is namelijk droog; maar wat is eigenlijk het geheim hiervan? Als u vlees te nat in de pan doet, dan gaat het niet bakken maar sudderen en dat is niet wat u wilt. Ons Pork Best varkensvlees heeft minder overtollig vocht en ligt daardoor droog in uw pan. Dit heeft tot gevolg dat uw overheerlijke karbonaadje snel dichtschroeit, waardoor de binnenkant lekker sappig blijft. Zet uw mes er maar eens in! Dit droge en dus sappige vlees is te danken aan het voer dat de varkens krijgen; ze eten geen breivoeding, maar krijgen verschillende granen.

Eerlijk en duurzaam van boer tot bord

Pork Best is het lekkerste varkensvlees uit de Brabantse stallen. Dit komt doordat Pork Best afkomstig is van een kruising van het Duitse Pietran en het Landra ras. De varkens groeien op bij varkenshouders die hun vak met veel liefde en passie uitvoeren. De varkens worden dan ook onder de beste omstandigheden gehouden; er is genoeg daglicht, beweegruimte en gelegenheid om te spelen voor de varkens. De lange levensduur van de varkens zorgt er dus voor dat het vlees beter kan rijpen waardoor de smaak uiteindelijk optimaal is. Al deze factoren zorgen voor het perfecte stukje vlees; droog en sappig vlees met de perfecte vlees/vetverhouding.

Complete verzorging van uw feest & partij

Partyservice Noord Nederland biedt u niet alleen het beste stukje vlees, maar ook nog eens de beste service op uw feest en partij. Zo staan wij garant voor de gehele verzorging van uw feest. Hierbij nemen wij niet alleen de culinaire kant voor onze rekening, maar ook de gehele aankleding. Wanneer u kiest voor onze service, dan kiest u voor een jong, dynamisch en erg flexibel team die catering op hoog niveau levert en zich volledig aanpast aan de sfeer die u zich wenst.

Pork Best varkensvlees

Een heerlijk malse varkenshaas, een sappige karbonade of een kruidig speklapje klinkt als een waar genot voor iedereen die van vlees houdt. Sterker nog, zo goed als het klinkt, zoveel beter smaakt Pork Best varkensvlees. De basis hiervoor is gelegd op de boerderij. Van droog in de pan, tot sappig op het bord, Pork Best varkensvlees laat u elke seconde genieten. U bent altijd verzekerd van een vers stukje vlees; is het varken vandaag geslacht, dan ligt het morgen bij de slager. Naast onze Pork Best varkensvlees verrijken wij uw barbecue ook met ons heerlijke Beef Best rundvlees.

Beef Best rundvlees

Het rundvlees van Beef Best is een ware delicatesse op uw barbecue. Een mals biefstukje, een entrecote met een mooi vetrandje, een zacht braadlapje of een ouderwetse gehaktbal zal nooit meer hetzelfde smaken. Uw smaakpapillen zullen gestreeld worden als nooit tevoren met het Beef Best rundvlees; vlees dat excellent van smaak is, met een perfecte structuur en marmering. De basis van dit hoge kwaliteitsvlees wordt gelegd op de boerderij. Beef Best rundvlees is verantwoord, gezond en smaakvol.

Puur genieten

Bent u een echte fijnproever en wilt u alleen het allerbeste stukje vlees op uw barbecue, dan zit u met het Pork Best varkensvlees en het Beef Best rundvlees van Partyservice Noord Nederland gebakken. Wilt u ook graag het neusje van de zalm op vleesgebied? Misschien wilt u ook wel gebruik maken van onze service op uw feest en partij. Wij verzoeken u dan ons contactformulier in te vullen of aanvraag te doen via ons telefoonnummer 0591-547729